Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 3 июня 2015 г.

01 ЧЕРВНЯ 2015 РОКУ ПРИПИНЯЄТЬСЯ ПРИЗНАЧЕННЯ СПЕЦПЕНСІЙ




01 ИЮНЯ 2015 ГОДА ПРЕКРАЩАЕТСЯ НАЗНАЧЕНИЕ СПЕЦПЕНСИЙ

В соответствии с пунктом 5 Заключительных положений Закона Украины “О внесении изменений к некоторым законодательным актам Украины относительно пенсионного обеспечения” от 02 марта 2015 года  № 213- VIII в случае непринятия до 01 июня 2015 года закона относительно назначения всех пенсий, в том числе специальных, на общих основаниях с 01 июня 2015 года отменяются нормы относительно пенсионного обеспечения лиц, которым пенсии/ежемесячное пожизненное денежное содержание назначаются в соответствии с законами Украины “О государственной службе”,                                  “О прокуратуре”, “О судоустройстве и статусе судей”, “О статусе народного депутата Украины”, “О Кабинете Министров Украины”, “О судебной экспертизе”, “О Национальном банке Украины”, “О службе в органах местного самоуправления”, “О дипломатической службе”, Налогового и Таможенного кодексов Украины, Положение о помощнике - консультанте народного депутата Украины.
Правительство Украины до 1 мая внесло на рассмотрение Верховной Рады закон о системной пенсионной реформе. Поскольку отмеченный закон не принят, потому с 01 июня 2015 года прекращается назначение пенсий за специальными законами. Отныне все пенсии народным депутатам, министрам, судьям, прокурорам, таможенникам, налоговикам и другим государственным служащим будут назначаться в соответствии с Законом “Об общеобязательном Государственном пенсионном страховании”. Эта норма не касается ученых и военнослужащих.
При этом, раньше назначенные пенсии за спецзаконами не перечисляются.

Управление Пенсионного фонда Украины в городе Херсоне
____________________________________________________________________

Версія на українській мові
01 ЧЕРВНЯ 2015 РОКУ
ПРИПИНЯЄТЬСЯ ПРИЗНАЧЕННЯ СПЕЦПЕНСІЙ

Відповідно до пункту 5 Прикінцевих положень Закону України Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення від 02 березня 2015 року №  213-VIII у разі неприйняття до 01 червня 2015 року закону щодо призначення всіх пенсій, у тому числі спеціальних, на загальних підставах з 01 червня 2015 року скасовуються норми щодо пенсійного забезпечення осіб, яким пенсії/щомісячне довічне грошове утримання призначаються відповідно до законів України Про державну службу, Про прокуратуру, Про судоустрій і статус суддів, Про статус народного депутата України, Про Кабінет Міністрів України, Про судову експертизу, Про Національний банк України, Про службу в органах місцевого самоврядування, Про дипломатичну службу, Податкового та Митного кодексів України, Положення про помічника-консультанта народного депутата України.
Уряд України до 1 травня вніс на розгляд Верховної Ради закон про системну пенсійну реформу. Оскільки зазначений закон  не ухвалено, тому  з 01 червня 2015 року припиняється призначення пенсій за спеціальними законами. Відтепер всі пенсії народним депутатам, міністрам, суддям, прокурорам, митникам, податківцям та іншим державним службовцям будуть призначатися відповідно до Закону „Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування”. Ця норма не стосується науковців та військовослужбовців.
При цьому, раніше призначені пенсії за  спецзаконами  не перераховуються.

Управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні

Комментариев нет:

Отправить комментарий