Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 30 июня 2015 г.

Наповнення бюджету Пенсійного фонду України та боротьба з прихованою зайнятістю суб’єктів господарювання – в центрі уваги органів влади




Наповнення бюджету Пенсійного фонду України
та боротьба з прихованою зайнятістю  суб’єктів господарювання
– в центрі уваги органів влади

В умовах тяжкої фінансової ситуації, що склалась в країні важливим стає питання наповнення бюджетів та пошуку невикористаних резервів. Саме шляхом посилення взаємодії органів влади, Пенсійного фонду,  податкової та виконавчої служб – можливо вирішити зазначене питання.
В зв’язку з цим, в приміщенні Херсонської міської ради                                       25 червня 2015 року відбулося чергове засідання міської комісії, в якому взяв участь начальник управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні Сьомченко Ігор Миколайович спільно з представниками головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області, Херсонської міської ради, Державної податкової інспекції у м. Херсоні Головного управління ДФС у Херсонській області та інш. До участі також були запрошені 22 суб’єкта господарювання, у яких розмір заробітної плати менший за мінімальний рівень. Зокрема, це ТДВ ХПАТ 16562, ТОВ СЦ Дантист, ПРАТ Херсонське АТП-16527, ТОВ Южні транспортні системи, ТОВ Транс-союз” та інш.
Обговорювалися питання наповнення бюджетів, як міського так і Пенсійного фонду України; виявлення причин безприбуткової діяльності та прихованої зайнятості. Заслуховувалися керівники підприємств та фізичні особи-підприємці, які допустили нарахування заробітної плати найманим працівникам у розмірах менше мінімально встановленого законодавством.
Засідання пройшло у діловій обстановці, присутні отримали кваліфіковані та вичерпні відповіді на всі поставлені питання. Наприкінці зустрічі були визначені шляхи збільшення надходжень до бюджету та попереджено присутніх керівників суб’єктів господарювання щодо недопущення прихованої зайнятості.

Управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні

Комментариев нет:

Отправить комментарий