Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 23 июня 2015 г.

П Р О Т О К О Л спільного засідання постійних депутатських комісій щодо доопрацювання питання порядку денного ХLVІІ сесії районної у місті ради VІ скликання



Оприлюднено на сайті 28.11.2014р.

П Р О Т О К О Л   
спільного засідання постійних депутатських комісій щодо доопрацювання
питання порядку денного ХLVІІ сесії районної у місті ради VІ скликання
 
  18 червня 2015                                                                                      каб. № 205
Присутні :
-         члени постійної мандатної комісії з питань депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та регуляторної комісії;
-         члени постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів;
-         члени постійної комісії з питань науки та освіти, молоді та спорту;
-         члени постійної комісії з питань медицини та соціального захисту населення;
-         члени постійної комісії з питань індивідуального будівництва, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, благоустрою та охорони навколишнього середовища;
-         члени постійної комісії з питань сприяння розвитку підприємств та агропромислового комплексу району, підприємницької діяльності та охорони праці.

Головуючий: Кравченко Ю.П. - заступник голови районної у місті ради.
                                             ПОРЯДОК ДЕННИЙ: 
1. Інформація про здійснення діяльності прокуратурою Комсомольського району м. Херсона спрямовану на неухильне додержання та правильне застосування законодавства України щодо сприяння захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави, зміцненню законності та правопорядку в районі, поновлення прав громадян та інтересів держави, що в свою чергу відповідає принципам функціонування демократичної держави.
             Інформує: Кравченко Юрій Павлович – заступник голови районної у місті ради;
2. Про стан забезпечення охорони громадського порядку на території Комсомольського району у І півріччі 2015року.
           Інформує: Кравченко Юрій Павлович – заступник голови районної у місті ради;
3. Про підсумки житлово-комунального господарства району в опалювальний період 2014-2015 років та заходи щодо підготовки до роботи господарського комплексу району в осінньо-зимовий період 2015 -2016 років.
          Інформує:  Аверченкова Ольга Миколаївна – завідувач відділу
                                    з питань  життєдіяльності району.
4. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І квартал 2015 року.
           Інформує:  Тележенко Тетяна Григорівна  – завідувач відділу бухгалтерського обліку та звітності виконкому.
5. Про затвердження розпоряджень голови районної у місті ради, виданих міжсесійний період.
Інформує:  Тележенко Тетяна Григорівна  – завідувач відділу бухгалтерського  обліку та звітності виконкому.
6. Про хід виконання  районної програми Поліпшення життєзабезпечення, реабілітації, соціального захисту людей похилого віку та інвалідів  на 2011 – 2015 роки у 2014 році.
      Інформує:  Погорєлова Надія Григорівна – начальник управління  праці та соціального  захисту населення Комсомольської  районної у місті Херсоні ради.
7. Про внесення змін до структури управління праці та соціального захисту
населення районної у місті ради.
      Інформує:  Погорєлова Надія Григорівна – начальник управління  праці та соціального  захисту населення Комсомольської  районної у місті Херсоні ради.
8. Різне.
Слухали:
1.1. Інформація про здійснення діяльності прокуратурою Комсомольського району м. Херсона спрямовану на неухильне додержання та правильне застосування законодавства України щодо сприяння захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави, зміцненню законності та правопорядку в районі, поновлення прав громадян та інтересів держави, що в свою чергу відповідає принципам функціонування демократичної держави.
             Інформує: Кравченко Юрій Павлович – заступник голови районної у місті ради.   
Після обговорення вирішили: Винести на розгляд ХLVІІ сесії районної у місті ради VІ скликання питання:  «Інформація про здійснення діяльності прокуратурою Комсомольського району м. Херсона спрямовану на неухильне додержання та правильне застосування законодавства України щодо сприяння захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави, зміцненню законності та правопорядку в районі, поновлення прав громадян та інтересів держави, що в свою чергу відповідає принципам функціонування демократичної держави»,  яке  спільне засідання постійних комісій розглянуло та підтримало.

1.2. Про стан забезпечення охорони громадського порядку на території Комсомольського району у І півріччі 2015року.
        Інформує: Кравченко Юрій Павлович – заступник голови районної у місті ради.  
Після обговорення вирішили: Винести на розгляд ХLVІІ сесії районної у місті ради VІ скликання питання:  «Про стан забезпечення охорони громадського порядку на території Комсомольського району у І півріччі 2015року»,  яке  спільне засідання постійних комісій розглянуло та підтримало.
1.3. Про підсумки житлово-комунального господарства району в опалювальний період 2014-2015 років та заходи щодо підготовки до роботи господарського комплексу району в осінньо-зимовий період 2015 -2016 років.
        Інформує: Аверченкова Ольга Миколаївна – завідувач відділу
                                    з питань  життєдіяльності району.
             Після обговорення вирішили: Винести на розгляд ХLVІІ сесії районної у місті ради VІ скликання питання:  «Про підсумки житлово-комунального господарства району в опалювальний період 2014-2015 років та заходи щодо підготовки до роботи господарського комплексу району в осінньо-зимовий період 2015 -2016 років»,  яке  спільне засідання постійних комісій розглянуло та підтримало.
1.4. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І квартал 2015 року.
         Інформує:  Тележенко Тетяна Григорівна  – завідувач відділу бухгалтерського обліку та звітності виконкому.
Після обговорення вирішили: Винести на розгляд ХLVІІ сесії районної у місті ради VІ скликання питання:  «Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І квартал 2015 року»,  яке  спільне засідання постійних комісій розглянуло та підтримало.
1.5. Про затвердження розпоряджень голови районної у місті ради, виданих міжсесійний період.
      Інформує: Тележенко Тетяна Григорівна  – завідувач відділу бухгалтерського обліку та звітності виконкому.
Після обговорення вирішили: Винести на розгляд ХLVІІ сесії районної у місті ради VІ скликання питання:  «Про затвердження розпоряджень голови районної у місті ради, виданих міжсесійний період»,  яке  спільне засідання постійних комісій розглянуло та підтримало.
1.6. Про хід виконання  районної програми Поліпшення життєзабезпечення, реабілітації, соціального захисту людей похилого віку та інвалідів  на 2011 – 2015 роки у 2014 році.
        Інформує:  Погорєлова Надія Григорівна – начальник управління  праці та соціального  захисту населення Комсомольської  районної у місті Херсоні ради
Після обговорення вирішили: Винести на розгляд ХLVІІ сесії районної у місті ради VІ скликання питання:  «Про хід виконання  районної програми Поліпшення життєзабезпечення, реабілітації, соціального захисту людей похилого віку та інвалідів  на 2011 – 2015 роки у 2014 році»,  яке  спільне засідання постійних комісій розглянуло та підтримало.
1.7. Про внесення змін до структури управління праці та соціального захисту
населення районної у місті ради.
        Інформує: Погорєлова Надія Григорівна – начальник управління  праці та соціального  захисту населення Комсомольської  районної у місті Херсоні ради.  
Після обговорення вирішили: Винести на розгляд ХLVІІ сесії районної у місті ради VІ скликання питання:  «Про внесення змін до структури управління праці та соціального захисту населення районної у місті ради»,  яке  спільне засідання постійних комісій розглянуло та підтримало.

Головуючий                                 

Комментариев нет:

Отправить комментарий