Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

понедельник, 23 сентября 2013 г.



Піклуємося про людей

    Здійснення оперативного контролю за своєчасною виплатою заробітної плати – одне з головних завдань роботи виконкому Комсомольської районної у місті Херсоні ради.
    З метою забезпечення погашення заборгованості із заробітної плати спеціалісти відділу праці управління праці та соціального захисту населення постійно контролюють та щотижнево здійс­нюють моніторинг погашення заборгованості, проводять роботу з підприємствами - боржниками.
    Заборгованість із виплати заробітної плати у бюджетній сфері та на підприємствах сільського господарства відсутня.
    Згідно проведеного моніторингу у районі загальна сума невиплаченої заробітної плати на підприємствах, в установах, організаціях на 1 вересня 2013 року становила 8006,7 тис.грн.
    Найбільша питома вага боргу із заробітної плати припадає на підприємства промисловості (69,7%), на підприємства, що надають колективні, громадські та особисті послуги (23,5%).
    У структурі загальної суми заборгованості найбільша її частина – 93,7 % - припадає на економічно-активні підприємства, решта – на підприємства-банкрути (6,3%).
     Робота з керівниками підприємств, установ, організацій, на яких є заборгованість із заробітної плати, проводиться постійно. На 17 засіданнях районної тимчасової комісії  з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат  протягом  семи місяців поточного року заслухано 31 керівника підприємств – боржників.
    Усі керівники підприємств, установ, організацій, на яких є заборгованість із заробітної плати, попереджені про персональну відповідальність згідно законодавства.
    У результаті проведеної роботи станом на 20.09.2013р погасили заборгованість  із заробітної плати  ТОВ Шкіряний завод „Платан ЛТД”, Філія ПАТ „Судноплавна компанія Укррічфлот” завод ім.”Комінтерну”, Херсонське державне підприємство „Біологічна фабрика”, БУ№8 ”УКРГАЗБУД”, ПрАТ "Дельта-Сервіс", Херсонський державний аграрний університет,  ВК ОРК „Херсонські рибаки”, ПАТ Судноплавна компанія Філія „Херсонський річковий порт”.
Робота з цього питання продовжується.



Заступник начальника управління
праці та соціального захисту
населення, завідувач відділу праці
Комсомольської районної у місті Херсон ради                                  Л.О.Соколова



Комментариев нет:

Отправить комментарий