Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

понедельник, 9 сентября 2013 г.

РІШЕННЯ ХХVІІІ сесії районної у місті ради VІ скликання - Про стан забезпечення охорони громадського порядку на території Комсомольського району у І півріччі 2013 року



КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ХЕРСОНІ РАДА

РІШЕННЯ

ХХVІІІ сесії районної у місті  ради  VІ скликання

04 вересня 2013                                                                                        № 186                                                           

 Про стан забезпечення охорони
громадського порядку на території
Комсомольського району
у І півріччі 2013 року

         Заслухавши інформацію про стан забезпечення охорони громадського порядку на території Комсомольського району у І півріччі 2013 року, районна у місті рада відмічає, що  нестача робочих місць у м. Херсоні стали наслідками поширення пияцтва та алкоголізму, що спричинило збільшення  злочинів.  Комсомольським РВ ХМУ УМВС у І півріччі 2013 році проведено комплекс заходів, спрямованих на боротьбу зі злочинністю, зміцнення правопорядку і забезпечення суспільної безпеки, виявлення ї попередження злочинів у сфері економіки та незаконного обігу наркотиків.
         З метою подальшого забезпечення охорони громадського порядку на території Комсомольського району, враховуючи вищевикладене, районна у місті рада
В И Р І Ш И Л А:

        1. Інформацію про стан забезпечення охорони громадського порядку на території Комсомольського району прийняти до відома (інформація додається).           
        2. Рекомендувати Комсомольському РВ ХМУ (Говорун О.В.):
       2.1. Акцентувати увагу на проведенні профілактичної роботи серед осіб, схильних до скоєння злочинів, посилити контроль за особами, які знаходяться на обліку.
       2.2. Вжити заходів щодо профілактики скоєння  злочинів та правопорушень у громадських місцях, розважальних закладах, дискотеках, відеотеках, в комп’ютерних клубах, а також  на вулицях  та парках.
        2.3. Активізувати взаємодію із службою у справах неповнолітніх, органами освіти, охорони здоров`я, культури, молоді та сім`ї  з питання організації виховної  та профілактичної роботи з неповнолітніми.
        2.4. Продовжити практику проведення перевірок за дотриманням у розважальних закладах та місцях відпочинку громадян вимог  законодавства з питань протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та широко висвітлювати у засобах масової інформації результати боротьби з наркозлочинністю, забезпечувати проведення брифінгів, прес-конференцій і «круглих столів» з представниками засобів масової інформації.
         2.5. Активізувати роботу по підвищенню ролі служби дільничних інспекторів міліції щодо запобігання правопорушень та профілактичної роботи з населенням.
                2.6. Вжити заходів щодо залучення до охорони правопорядку в районі громадських об`єднань.
        2.7. Спрямувати зусилля на боротьбу із наркоманією та в першу чергу зосередити увагу на перекриття каналів постачання наркотичних засобів до учбових і розважальних закладів.
 3. Про  стан забезпечення охорони громадського порядку на території Комсомольського району у ІІ півріччі 2013 року заслухати в ІV кварталі 2013 року.
 4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови районної у місті ради Кравченка Ю.П. та постійну мандатну комісію з питань депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та регуляторної політики (Задніпренко В.І)

              

Голова районної у місті  ради                                                                     Л. Я. Третяк

Комментариев нет:

Отправить комментарий