Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

понедельник, 9 сентября 2013 г.

РІШЕННЯ ХХVІІІсесії районної у місті ради VІ скликання - Про стан роботи по благоустрою та санітарному дотриманню території району




КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ХЕРСОНІ РАДА

                                                      РІШЕННЯ

ХХVІІІсесії районної у місті  ради  VІ скликання
                       

 04 вересня 2013                                                                                      №  187                                                                    

Про стан роботи по благоустрою
та санітарному дотриманню території
району

Заслухавши інформацію щодо стану роботи по благоустрою  території району, районна рада відмічає, що керуючись статтею 41 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Херсонської міської ради від 28.12.2010 р. № 23 «Про визначення обсягів і меж повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів», Законом України «Про благоустрій населених пунктів»  відділом з питань життєдіяльності району проводиться робота щодо благоустрою та забезпечення санітарного стану індивідуальної забудови, а також контроль за благоустроєм і забезпеченням санітарного стану територій, прилеглих до підприємств, установ, організацій.
Для поліпшення загального стану та благоустрою в районі проводяться тримісячник та «дні благоустрою» по санітарному очищенню території.
В «дні благоустрою» робітники райвиконкому організовують і перевіряють із складанням протоколів про адміністративні порушення закріплені вулиці в приватному секторі та біля підприємств і установ.
В період тримісячника підприємствами, організаціями, установами, медичними та учбовими закладами було приведено до належного санітарного стану :
- парки, сквери та зелені зони Комсомольського району;
- Забалківське кладовище,
- прилеглу територію до підприємств та установ.
Було виконано:
-         очищено зелених зон від сміття – 129,6 тис. кв. м.;
-         перекопано площ газонів – 6,6 тис. кв. м.;
-         побілено дерев – 1689 шт.;
-         обрізано дерев – 430 шт.;
-         висаджено дерев -  149 шт. (59 шт. – парк обласного ліцею «Казенний сад», 80 шт. – ДНЗ ПТУ № 6 селище Петровського, 10 шт. – територія райвиконкому);
-         побілено бордюрів – 766 п.м.;
-         покошено трави – 21,5 тис. кв.м;
-         кількість задіяної техніки – 47 од.;
-         всього було задіяно – 3530 чол.
Виконкомом районної у місті Херсоні ради постійно проводяться наради з керівниками підприємств, організацій, учбових закладів, установ охорони здоров’я та головами органів самоорганізації населення, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів, де розглядаються питання додержання правил благоустрою.
До святкування Дня Перемоги були приведені  в належний санітарний стан пам’ятники, монументи, братські могили, військові поховання, які розташовані на території району.
З 18 липня по 18 серпня 2013 року на території  району проводяться конкурси на «Кращий орган самоорганізації населення» в приватній забудові та «Краще об’єднання співвласників багатоквартирних будинків з утримання житлового фонду та прибудинкової території». По результатам проведеної роботи переможців буде нагороджено Почесними грамотами Комсомольської районної у місті ради.
Виходячи з вищевикладеного, районна у місті рада

В И Р І Ш И Л А:
1.     Інформацію щодо питання роботи по благоустрою та санітарному дотриманню території району прийняти до відома.
2.     Рекомендувати керівникам підприємств, організацій, установ незалежно від форм власності та відомчої належності, головам органам самоорганізації населення, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів щотижня проводити „дні благоустрою” по санітарній очистці прилеглих територій. Про результати проведеної роботи щоп’ятниці надавати інформацію до відділу з питань життєдіяльності району (вул. Суворова, 29, каб. 308).    
3.     Директору Комарову С.М. (ТОВ „Херсонавтокомунсервіс”) покращити роботу по вивезенню твердих побутових відходів та сміття з сектору індивідуальної забудови району.
4.     Рішення XХІ сесії районної у місті ради VІ скликання від 28.09.2012р.       № 139 «Про стан роботи по благоустрою та санітарному дотриманню території району» зняти з контролю по закінченні терміну дії, як виконане.
  5.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови
       районної у місті ради Л.П. Назаренка та постійну комісію з питань індивідуального будівництва, об’єднань співвласників багатоквартирних
       будинків,  благоустрою та охорони навколишнього середовища   (Глухова Л. В.).


Голова районної у місті ради                                                              Л.Я. Третяк




Комментариев нет:

Отправить комментарий