Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 1 сентября 2015 г.

Конкурс дитячого малюнку до Дня знань






Конкурс дитячого малюнку до Дня знань

            День знань - день початку навчального року в Україні відзначається як свято з 1 вересня 1984 року.  В Україні 1 вересня не просто початок осені. З цього дня починається офіційний навчальний рік у всіх навчальних закладах країни. В цей день в школах, інших навчальних закладах завжди проходять святкові лінійки та концерти, які присвячені початку нового навчального року. Учні поздоровляють своїх вчителів квітами та добрими словами вдячності за нелегку вчительську працю. Вчителі ж, у свою чергу, бажають своїм підопічним успіхів у нових знаннях і завзятості в навчанні.
         За три тижні до свята за ініціативи керівництва та профспілки управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні серед дітей працівників управління було оголошено конкурс малюнків, присвячений Дню знань. Окреме запрошення отримали і малюки родин, які прибули із зони АТО, з якими вже тривалий час в управлінні склалися тісні стосунки.
         В переддень свята було проведено конкурс, в якому взяли участь до 20 дітей. На видному місці в управлінні були виставлені дитячі роботи, які мали змогу із захопленням розглянути працівники управління та відвідувачі. Дивувала і захоплювала уява малюків, оскільки кожен з них малював своє бачення свята.
         Творче дитяче завзяття було високо оцінено присутніми та винагороджено  подарунками від управління, які вручав в урочистій обстановці
начальник управління Ігор Сьомченко. Підбиваючи підсумок, Ігор Миколайович зичив усім миру, здоров’я та успіхів у навчанні, побажавши, щоб те добро, ті мрії, що були намальовані на папері, обов’язково стало реальністю в житті.


Начальник відділу організаційно-інформаційної роботи
управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні                                             Наталя Михайлівна Кобзар

Комментариев нет:

Отправить комментарий