Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 30 сентября 2015 г.

Про колективні договори



Про колективні договори.

Колективний договір, угода укладаються на основі чинного законодавства, прийнятих сторонами зобов’язань з метою регулювання виробничих, трудових і соціально-економічних відносин і узгодження інтересів трудящих, власників або уповноважених ними органів.
Виконком Комсомольської районної у місті ради постійно проводить роботу з підприємствами, установами, організаціями усіх форм власності стосовно передбачення в колективних договорах положень щодо недопущення використанння на підприємстві нелегальної праці без укладення офіційних трудових договорів, підміни трудових договорів цивільно-правовими та іншими угодами, виплати заробітної плати в обхід порядку, встановленого законодавством і колективним договором.
            Станом на 01.10.2015 року у районі колективні договори зміни та доповнення діють на 234 підприємствах.
У всіх діючих колективних договорах внесено додатки щодо встановлення конкретного розміру міжпосадових, міжрозрядних співвідношень в оплаті праці.
 Не допускається внесення до колективних договорів норм, що погіршують становище працівників порівняно з генеральною, галузевою, територіальною угодами.
У разі виникнення заборгованості із заробітної плати на підприємстві або її збільшення на підприємстві, що уже мало заборгованість із заробітної плати, негайно проводиться аналіз причин цих заборгованостей, визначаються заходи, щодо її погашення, розробляються графіки погашення боргу, виконання яких в подальшому контролюється.
 Проводиться паспортизація кожного підприємства, установи, організації усіх форм власності що мають заборгованість із заробітної плати не менше трьох місяців.
Робота з цього питання продовжується.
  
         


Заступник начальника управління праці
та соціального захисту населення,
завідувач відділу праці
Комсомольської районної
у м.Херсоні ради                                                                                           Л.О. Соколова


Комментариев нет:

Отправить комментарий