Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 18 декабря 2013 г.



Протягом року понад 2 млн гривень збору сплатили херсонські власники транспортних засобів 

Значну частину збору за першу реєстрацію транспортного засобу сплатили громадяни - 1967 тис. гривень, решту 97 тис. гривень - підприємства. Із загальної суми - 18 тис. гривень збору сплатили херсонці - власники суден.
Нагадаємо, що зазначений збір сплачується власниками (юридичні та фізичні особи) колісних транспортних засобів, суден, літаків і вертольотів під час першої реєстрації таких транспортних засобів.
У кожному випадку сума збору визначається окремо. Зокрема, для колісних транспортних засобів - за обсягом циліндра двигуна в кубічних сантиметрах, а для легкових автомобілів, обладнаних електродвигуном, - за потужністю двигуна в кіловатах; для суден із двигуном - за потужністю двигуна в кіловатах, а для суден без двигуна - за довжиною корпусу судна в сантиметрах; для літаків і вертольотів - за максимальною злітною масою.
Від сплати збору за першу реєстрацію звільняються транспортні засоби будинків-інтернатів для громадян похилого віку та інвалідів, дитячих будинків-інтернатів, пансіонатів для ветеранів війни і праці, геріатричних пансіонатів, реабілітаційних установ для інвалідів та дітей-інвалідів, що фінансуються з державного та місцевого бюджетів, а також легкові автомобілі для інвалідів з об'ємом циліндрів двигуна до 1500 куб. см, придбані за рахунок коштів державного або місцевого бюджетів та/або безоплатно передані інвалідам відповідно до законодавства України.
Прес-служба ДПІ у м. Херсоні
ГУ Міндоходів у Херсонській області

Комментариев нет:

Отправить комментарий