Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 4 декабря 2013 г.



Захопилися роботою працівників ДПІ

Днями фахівці ДПІ у м. Херсоні прочитали студентам 2-го та 5-го курсів спеціальності „Оподаткування” Херсонського національного технічного університету лекцію про податкову знижку. Ця тема завжди актуальна, адже надає можливість громадянам, які сплачують кошти за навчання у ВНЗі, повернути до сімейних бюджетів частину таких коштів. Цим держава заохочує громадян отримувати офіційну заробітну плату, підвищувати свій професійний рівень, придбавати житло тощо.
Під час лекції студенти отримали детальну інформацію стосовно підстав для нарахування податкової знижи, документального підтвердження понесених витрат, порядку подання декларації тощо. Зав’язалась жвава дискусія щодо важливості надання державою права на отримання такої знижки не лише найманими працівниками, а й підприємцями, в якій прийняли участь не тільки студенти, але й їх наставники.
Під час спілкування надано відповіді на чисельні запити студентів. Своїми знаннями поділилися й студенти. Зокрема, студентка Ірина Лемчик розповіла, що кілька років поспіль користується податковою знижкою, оскільки офіційно працевлаштована та самостійно сплачує за своє навчання.
Студентка Юлія Осадчук повідомила, що її батьки протягом чотирьох років повертають до сімейного бюджету частину витрачених на її навчання коштів, користуючись правом на отримання такої знижки.
Тож сподіваємося, що фахівці ДПІ озброїли студентів знаннями й навичками для впровадження їх на практиці при поданні до ДПІ декларації з метою отримання права на податкову знижку.
Прес-служба ДПІ у м. Херсоні
ГУ Міндоходів у Херсонській області

Комментариев нет:

Отправить комментарий