Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 18 декабря 2013 г.



Вчасно сплачені податки – запорука стабільного наповнення бюджету

Податковий кодекс України зобов’язує платників податків сплачувати податки та збори в строки та у розмірах, встановлених цим Кодексом та законами з питань митної справи. Закон України „Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” також зобов’язує сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування всіма платниками цього внеску.
Податки та збори є основою формування бюджету держави, завдяки якому вона здійснює видатки на різні суспільні потреби, виплату пенсій, фінансування бюджетної сфери, на виплату заробітної плати вчителям, медикам та інш. Також з бюджету здійснюється відшкодування податку на додану вартість.
Щоб кожний громадянин зустрів Новий рік із виплаченою заробітною платою, незалежно від того, чи є він представником бізнесу, чи працює у бюджетній сфері необхідно заздалегідь подбати про наповнення бюджету.
Тож не відкладайте на останній день те, що можна зробити заздалегідь – перерахувати в бюджет належні платежі, подбавши не лише про свої радісні безтурботні новорічні свята, а й про інших співвітчизників.
Прес-служба ДПІ у м. Херсоні
ГУ Міндоходів у Херсонській області

Комментариев нет:

Отправить комментарий