Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 17 декабря 2013 г.

РІШЕННЯ ХХХІ сесії районної у місті ради VІ скликання - Про роботу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)



 

КОМСОМОЛЬСЬКА  РАЙОННА  У  МІСТІ  ХЕРСОНІ  РАДА

РІШЕННЯ

                                               ХХХІ сесії районної у місті ради VІ скликання

13 грудня 2013                                                                     № 209

 

Про роботу територіального центру
соціального обслуговування (надання
соціальних послуг)


Заслухавши інформацію надану директором територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)   Каргопольцевої І.І. встановлено, що територіальним центром  станом на  01.11.2013 року виявлено та обслуговується  1707  пенсіонерів та інвалідів.
        Відділенням соціальної допомоги вдома з початку року обслуговувалось 400  одиноких непрацездатних громадян, з них 10 інвалідів Великої Вітчизняної війни, 295 пенсіонерів та 95 інвалідів І і ІІ групи загального захворювання. У відділенні соціально – побутової адаптації знаходяться на обліку 1307 громадян, з них 13  інвалідів Великої Вітчизняної війни, 771   пенсіонерів та 523 інвалідів I,II,III групи загального захворювання.
Всього   фактично   працюючих    працівників   територіального  центру  55 штатних одиниць, з них 40 соціальних робітників. Навантаження на одного соціального працівника в приміський місцевості 6 – 8 чоловік, в місті – 10 -12  чоловік.
За зверненням керівництва територіального центру до підприємств, організацій, фондів, та релігійний конфесій з початку року отримана благодійна допомога  на суму 6000,00  грн., що дало змогу провести заходи до відзначення святкових та знаменних дат: дня Перемоги, дня Конституції та Незалежності України, 1 жовтня  Міжнародного дня людини похилого віку, 3 грудня - Дня інваліда.
     За кошти місцевого бюджету організовано безоплатне гаряче харчування, з початку року видано 2260 талонів 224 особам на суму 33900,00 грн.
                 Пенсіонерам, інвалідам які обслуговуються та знаходяться на обліку в відділеннях територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) надаються різноманітні види послуг:
-         надано послуг перукаря -  687 особам;
-         майстра по дрібному ремонту -  109 особам;
-         послуг медичної сестри - 55 особам;
-         послуг швачки – 154 особам;
-         послуг соціального робітника (дрібний ремонт приміщень) –  68 особам;
-         оформлено субсидій – 145  особам;
-         видано одягу бувшого у вжитку – 152 особам.
         Продовжується обслуговування одиноких малозабезпечених громадян в аптеках району за зниженими цінами.
Заходи, які проводились територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) знаходяться на офіційному порталі Комсомольської районної у місті Херсоні ради.
         Зважаючи на вище викладене, районна у місті ради
                                              
                  
                                      ВИРІШИЛА:

1.Інформацію директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Каргопольцевої І.І. прийняти до відома.
         2.Визнати роботу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) задовільною.
         3.Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) продовжувати роботу по обслуговуванню одиноких непрацездатних громадян району, проводити заходи до відзначення святкових та знаменних дат, благодійних акцій, місячників милосердя.
         4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови районної ради Назаренка Л.П. та постійну комісію районної ради з питань медицини та соціального захисту населення (Погорєлова Н.Г.).              .

  

Голова районної у місті ради                                                     Л.Я Третяк

-           

                                                                    ДОВІДКА
про роботу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)


         Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) станом на  01.11.2013 року виявлено та обслуговується      1707 пенсіонерів та інвалідів.
Відділенням соціальної допомоги вдома з початку року обслуговувалось 400  одиноких непрацездатних громадян, з них 10 інвалідів Великої Вітчизняної війни, 295 пенсіонерів та 95 інвалідів І і ІІ групи загального захворювання. У відділенні соціально – побутової адаптації знаходяться на обліку 1307 громадян, з них 13  інвалідів Великої Вітчизняної війни, 771   пенсіонерів та 523 інвалідів I,II,III групи загального захворювання.
Всього   фактично   працюючих    працівників   територіального  центру  55 штатних одиниць, з них 40 соціальних робітників. Навантаження на одного соціального працівника в приміський місцевості 6 – 8 чоловік, в місті – 10 -12  чоловік.
За зверненням керівництва територіального центру до підприємств, організацій, фондів, та релігійний конфесій з початку року отримана благодійна допомога  на суму 6000,00  грн., що дало змогу підготовити та провести заходи до відзначення святкових та знаменних дат :
-          До 8 березня 2013 року – на базі міської бібліотеки ім.. Л. Українки було проведено святковий концерт
-          У квітні 2013 року:
-           організовано та проведено зустріч пенсіонерів з фахівцями пенсійного фонду.,
-           на базі міської бібліотеки ім.. Л. Українки був проведений творчий вечір «Ліра» та  зустріч з представниками релігійних конфесій до Пасхальних свят.
До  Дня Перемоги – 9 травня, 80 учасникам Великої Вітчизняної війни, інвалідам Великої Вітчизняної війни, учасникам бойових дій були надані продуктові набори на суму 3080,00 грн.
         До відзначення 1 жовтня - дня людини похилого віку та Дня ветерана  на базі бібліотеки №3 територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) для 35 пенсіонерів, які обслуговуються та знаходяться на обліку у відділенні соціально – побутової адаптації були проведені святкові заходи:
-         поздоровлення начальника управління праці та соціального захисту населення Комсомольського району Н.Г.Погорєлової;
-         проведено консультаційно – роз’яснювальну роботу серед громадян щодо соціального захисту  та пенсійного забезпечення;
-          показано  театралізоване дійство з залученням робітників бібліотеки, спогади минулого та тепле спілкування за чашкою кави;
-         за рахунок благодійних коштів 25 особам  похилого віку надано допомогу в вигляді продуктів харчування на суму 986,25 грн.;
-         проведено обстеження матеріально – побутових умов проживання одиноких непрацездатних громадян, інвалідів, пенсіонерів з метою вивчення  повсякденних потреб та можливих шляхів їх вирішення;
В жовтні поточного року для 25 громадян проведена тематична зустріч «Старість мене дома не застане».
До відзначення 3 грудня – дня інваліда планується провести відповідні заходи, з наданням натуральної допомоги.
За кошти місцевого бюджету організовано безоплатне гаряче харчування, з початку року видано 2260 талонів 224 особам на суму 33900 грн.
Пенсіонерам, інвалідам які обслуговуються та знаходяться на обліку в відділеннях територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)надаються різноманітні види послуг:
      -  надано послуг перукаря -  687 особам;
-         майстра по дрібному ремонту -  109 особам;
-         послуг медичної сестри - 55 особам;
-         послуг швачки – 154 особам;
-         послуг соціального робітника (дрібний ремонт приміщень) – 68  особам;
-         оформлено субсидій – 145  особам;
-         видано одягу бувшого у вжитку – 152 особам.
         Продовжується обслуговування одиноких малозабезпечених громадян в аптеках району за зниженими цінами.
         Робота, яка проводиться територіальним центром висвітлюється на офіційному порталі Комсомольської районної у місті Херсоні ради.
        




Директор тер.центру                                                           І.І.Каргопольцева
                  

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий