Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 3 декабря 2013 г.




Інформація з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення

       На виконання п.2.2 рішення виконавчого комітету Херсонської міської ради від 18.06.2013року №148 „Про затвердження оновленого складу робочих груп з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення, повноти сплати внесків до соціальних фондів” з метою збільшення чисельності працюючих і мобілізації надходжень до бюджетів усіх рівнів надаємо інформацію про результати діяльності районної робочої групи за листопад 2013 року.
     06 листопада поточного року проведено рейд, в ході якого перевірено 5суб’єктів господарювання, а саме: ФОП Яців С.Д., ФОП Олійник С.П., ТОВ „Херсонбекон”, ТОВ науково- виробнича фірма „Дріада, ЛТД”., Особисте підсобне господарство „Маук- Шевченко Н.Б.” порушень не встановлено.
    13 листопада поточного року проведено  рейд, в ході якого перевірено 13 суб’єктів господарювання, порушень не встановлено.
    20 листопада поточного року проведено рейд, в ході якого перевірено 7суб’єктів господарювання, на 1 об’єкті підприємницької діяльності виявлено 1 працівника, який не надав документи, трудовий договір, а саме:
1. ФОП Тромбовецький С.В., роздрібна торгівля одягом, код ЄДРПОУ 2709219553, юридична адреса: м. Херсон вул. Лавреньова,7 кв.40, фактична адреса: м.Херсон, вул. Ілліча, 64-а.
    27 листопада поточного року проведено  рейд, в ході якого перевірено 8 суб’єктів господарювання, на 2 об’єктах підприємницької діяльності виявлено 3 працівників, які не надали документи, трудові договори, а саме:
1. ФОП Колесніков В.О., роздрібна торгівля м’ясом, продуктами харчування, код ЄДРПОУ 2951202993, юридична адреса: м. Херсон просп. Сенявіна,152 корп.1 кв.53, фактична адреса: м.Херсон, на розі вулиць Лавреньова та Ілліча. Виявлено двох неоформлених працівників.
2. ФОП Колеснікова В.О., роздрібна торгівля продуктами харчування, код ЄДРПОУ 2961612562, юридична адреса: м. Херсон вул. 295 Стрілецької дивізії,8  кв.56, фактична адреса: м.Херсон, на розі вулиць Лавреньова та Ілліча. Виявлено одного неоформленого працівника.
Всього станом на 01.12.2013 року робочою групою:
-         проведено 22 рейди;
-         обстежено 177 підприємств, у тому числі 2 повторно;
-         на 34 із них виявлено 51 особу, які не оформлені згідно чинного законодавства;
-         28 осіб зареєстровано у Херсонському міському центрі зайнятості, із них 7 осіб у попередні роки.
   Крім того, на:
ФОП Шилік Н.А.- податкова інспекція порушень не встановила, інспекція з питань праці порушень не встановила.
ФОП Ступка М.В.- податкова інспекція порушень не встановила, інспекція з питань праці порушень не встановила.
ФОП Кошелик В.А.- податкова інспекція порушень не встановила, інспекція з питань праці-документи передано на РВВС.
ФОП Буренко І.В.- податкова інспекція встановила, що діяльність не здійснювалась, інспекція з питань праці встановила, що діяльність не здійснювалась.
ФОП Вальчук О.В.- податкова інспекція порушень не встановила, інспекція з питань праці встановила, що діяльність не здійснювалась.
ФОП Дубніков В.Я.- податкова інспекція встановила, що діяльність не здійснювалась, інспекція з питань праці встановила, що діяльність не здійснювалась.
ФОП Сопко В.В.- податкова інспекція порушень не встановила, інспекція з питань праці встановила, що діяльність не здійснювалась.
ФОП Сухачевська М.С.- податкова інспекція встановила, що діяльність здійснювала сама Сухачевська М.С., інспекцією з питань праці складено адміністративний протокол згідно ст. 188-Б КУпАП.
ФОП Кравчук А.Є. - податкова інспекція виявила одного неоформленого працівника, склала акт фактичної перевірки і будуть застосовані відповідні штрафні санкції.
ФОП Бондарчук О.О. - податкова інспекція встановила, що діяльність здійснював сам Бондарчук О.О.
ФОП Сердюк М.П. - податкова інспекція встановила, що діяльність здійснювала Сердюк М.П. та два найманих працівника- Довбуш Н.А. та Дягилева Т.В. на яких було надано договір надання персоналу з ТОВ „Аутстаффер”(КОД 38044531).
Робота з даного питання продовжується.



Заступник начальника управління
праці та соціального захисту
населення, завідувач відділу праці
Комсомольської районної у місті Херсон ради                            Л.О.Соколова





 Районною   робочою групою з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення, повноти сплати внесків до соціальних фондів станом на 15.07.2013 року всього:
-         проведено 3 рейди;
-         обстежено27 підприємств;
-         на 9 із них виявлено 16 осіб, які не оформлені згідно чинного законодавства;
-         11 осіб зареєстровано у Херсонському міському центрі зайнятості, із них 5 осіб у попередні роки.



Заступник начальника управління праці
та соціального захисту населення,
завідувач відділу праці Комсомольської
районної у м. Херсоні ради                                              Л.О.Соколова

Комментариев нет:

Отправить комментарий