Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

понедельник, 7 декабря 2015 г.

Пам'ять серця





Пам'ять серця

26 років минуло з тих пір, як останні радянські солдати покинули землю Афганістану. Незважаючи на молодість, тоді вони вже були бувалими солдатами, пізнали радість перемог, гіркоту поразок та втрату бойових друзів. Минулі роки віддалили від нас війну в Афганістані і стали про неї згадувати все рідше, але вона залишилася назавжди в пам'яті та серцях тих, хто воював «за річкою».
3 грудня в будівлі Комсомольського районного в місті Херсона ради відбулися збори міської організації воїнів-інтернаціоналістів. Збори відкрив голова організації підполковник запасу Валерій Міщенко.
У залі була значна кількість людей і перерахувати всіх неможливо, але ось деякі з них: Олег Тихонов, воював на передньому краї авіанавідником, кавалер медалі «За бойові заслуги»; Роман Христенко, боєць спецназу нагороджений за мужність двома орденами Червоної Зірки; Михайло Чванько, також нагороджений орденом Червоної Зірки та інші.
За роки війни через Афганістан пройшло 2 559 наших земляків. 67 херсонців не повернулися додому, а 121 осіб отримали поранення.
Перед присутніми виступила голова Комсомольського районного у місті Херсоні ради Наталія Чорненька: «Пам'ять про загиблих буде жити вічно в наших серцях. Ми висловлюємо глибоку вдячність всім, хто чесно та мужньо виконував свій військовий та громадянський обов’язок  у Демократичній Республіці Афганістан.
Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров'я, щастя, поваги від оточуючих, миру та добра!
З нагоди вшанування учасників Бойовий Дій та згідно Указу Президента України от 10 жовтня 2014 року №765 / 2014,  дозвольте Вас привітати та вручити Вам пам'ятну медаль і посвідчення «25 років Виведення військ з Афганістану».
Потім були вручені медалі ветеранам афганської війни. По закінченні нагородження перед «афганцями» виступили представники дитячих творчих колективів з музичними номерами. Після завершення заходу, було зроблено загальне фото на пам'ять.


Комментариев нет:

Отправить комментарий