Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

понедельник, 14 декабря 2015 г.

Зустріч поколінь






Зустріч поколінь

         11 грудня відбулася зустріч голови Комсомольської районної у місті Херсоні ради Чорненької Наталії Євгенівни з головами районної ради попередніх скликань. Під час зустрічі колишні керівники згадували свої часи, здобутки в роботі.
         Анатолій Москвичьов керував районом з 1976 по 1979 рік. "Роботи було багато район розбудовувався та розвивався. У мікрорайоні "Шумен" постала проблема місця відпочинку для мешканців району. Садили дерева, але жарке літо, засуха, всі намагання зводили нанівець. Однак знайшли інженерне рішення – пробурили скважини і зараз у парку ім. Димитрова є багатолітні дерева.
         Микола Завгородній очолював район з 1979 по 1984 роки. Кожний рік відбудовувались школи, дитячі садки, нові будинки. На Суднобудівному заводі кожний місяць спускалось на воду нове багатотоннажне судно.
         Валентина Щербина керувала з 1984 по 1987 роки. Побажала керівництву району завжди залишатись на своїй посаді порядними людьми, завжди піклуватися про людей, та висловила готовність допомагати слушними порадами.

        Василь Голосов розповів про складний перехідний період, коли СРСР припинив своє існування. Було багато фінансових питань, розривалися економічні зв’язки.
         Людмила Коберник також керувала районом у складні 90-і роки. У нас в районі було 127 підприємств, які почали приватизовувати. Це було дуже складно, руйнувались економічні зв’язки, технологічні ланцюги. Все віддавалося у приватні руки. А зараз маємо те, що маємо.
         Ольга Кривенко керувала районною радою з 1994 по 1998 роки. На той час вона була самим молодим керівником у Херсонській області. Вона побажала голові району збудувати добрі відносини з міськвиконкомом, і також відмітила, що зараз у виконавчому комітеті зібрана добра та згуртована команда.
         Леонід Третяк став своєрідним рекордсменом. Чотири рази йому довіряли пост голови районної ради. Він також підняв тему районного бюджету. Раніше у районі знаходилось 80% підприємств, які наповнювали місцевий бюджет. Нажаль ці часи минули, багато підприємств не працює, фінансовий стан району складний.
 
         Бесіда з ветеранами відбувалася не одну годину. Колишні керівники ділилися не тільки спогадами, але й порадами. Наприклад, було запропоновано зробити пілотний проект з децентралізації на базі району, надати району право розпоряджатись фінансами. Також обговорювалось питання перейменування району. Більшість віддала перевагу назві – Корабельний.
         Зустріч відбулася у теплій та дружній атмосфері.

Комментариев нет:

Отправить комментарий