Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

понедельник, 7 декабря 2015 г.

Служу народу України




Служу народу України



День 6 грудня у другій бригаді армійської авіації під сел. Чорнобаївка відрізнявся від інших днів, лише урочистим шикуванням. Незважаючи на святкову дату - День української армії, воїни частини були одягнені не в святкову, а у польову форму. У цей день як і в інші дні йшли планові заходи, наземні служби готували до польотів техніку, а екіпажі готувалися до вильоту. Святкове шикування лише на годину відволікло військових від своїх службових обов'язків. Під звуки оркестру на плац було винесено Бойовий Прапор частини. На долю цієї військової частини випало чимало випробувань. Вертолітники херсонського полку гасили пожежі в середній смузі Росії, активно брали участь у стройках народного господарства. Коли почалася війна в Афганістані, то практично весь особовий склад побував в тій гарячій точці. Потім був Чорнобиль. Після того, як Україна стала незалежною, пілоти продовжували виконувати бойові завдання. Тепер на грудях у авіаторів з'явилися бойові нагороди за участь у місіях ООН в колишній Югославії, С'єрра-Леона, Ліберії та Кот - Дівуар. Після початку бойових дій на сході України, херсонські льотчики воювали під Слов'янськом, Донецьком. Кілька із них не повернулися додому. Сьогодні незважаючи на перемир'я, військовослужбовці 11–ї бригади знаходяться в постійній бойовій готовності і готові виступити на захист цілісності та незалежності Батьківщини.
   

      З вітальним словом до воїнів-авіаторів звернулася голова Комсомольської районної у місті Херсоні ради Наталія Чорненька. У своєму виступі вона зазначила, що вже 53 роки льотчики виконують свій військовий обов'язок. "Сьогодні військовослужбовці вашої частині з честю захищають суверенітет нашої Держави. Тому прийміть найкращі побажання в цей день. Сімейного благополуччя у ваших будинках. Суспільство має пишатися армією. – зазначила голова районної ради.
         Після її виступу командир частини полковник Максим Саміленко зачитав святковий наказ в якому були заохочені кращі воїни частини. Завершилося торжество урочистим проходженням, після чого воїни повернулися до виконання своїх службових обов'язків.




Комментариев нет:

Отправить комментарий