Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

четверг, 10 декабря 2015 г.

Виїзний прийом громадян в с. Степанівка




Виїзний прийом громадян в с. Степанівка

         Завідувач першого сектору прийому та обслуговування громадян управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні Ольга Стефанішина провела виїзний прийом громадян для 18 жителів села Степанівки в приміщенні бібліотеки місцевої загальноосвітньої школи.
         Приймаючи людей, фахівець управління ознайомила їх з новими змінами, які відбулися в пенсійному забезпеченні громадян України у зв’язку з підвищенням пенсійних виплат з 1 вересня та 1 грудня 2015 року.
         При спілкуванні з пенсіонерами було наголошено про необхідність завчасного надання документів до управління Пенсійного фонду з метою попередньої правової перевірки та належного їх оформлення для призначення пенсій. Звернуто увагу на негативні наслідки  щодо несвоєчасного повідомлення управління Пенсійного фонду про працевлаштування  пенсіонерів, що приводить до переплат пенсій тощо.
         Під час індивідуального прийому присутнім були надані кваліфіковані консультації та роз’яснення, роздані буклети з актуальними матеріалами з пенсійної тематики.            
Начальник відділу організаційно-інформаційної роботи
управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні
 Наталя Михайлівна Кобзар

Вариант на русском
Выездной прием граждан в с. Степановка

Заведующая первым сектором приема и обслуживания граждан управления Пенсионного фонда Украины в городе Херсоне Ольга Стефанишина провела выездной прием граждан для 18 жителей села Степановки в помещении библиотеки местной общеобразовательной школы.
Принимая людей, специалист управления ознакомила их с новыми изменениями, которые произошли в пенсионном обеспечении граждан Украины в связи с повышением пенсионных выплат с 1 сентября и 1 декабря 2015 года.
При общении с пенсионерами было отмечено о необходимости заблаговременного предоставления документов в управление Пенсионного фонда с целью предварительной правовой проверки и надлежащего оформления для назначения пенсий. Обращено внимание на негативные последствия несвоевременного сообщения управления Пенсионного фонда о трудоустройстве пенсионеров, которые приводят к переплатам пенсий и т.п.
Во время индивидуального приема присутствующим были предоставлены квалифицированные консультации и разъяснения, розданы буклеты с актуальными материалами по пенсионной тематике.

Начальник отдела организационно-информационной работы
 управления Пенсионного фонда Украины в городе Херсоне
Наталия Михайловна Кобзар

Комментариев нет:

Отправить комментарий