Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 9 декабря 2015 г.

День місцевого самоврядування




День місцевого самоврядування

         7 грудня 2015 року у будівлі виконавчого комітету Комсомольської районної у місті Херсоні ради відбулися урочисті збори, присвячені Дню місцевого самоврядування. У залі були присутні працівники виконкому, депутати районної у місті ради, представники громадськості.
         З привітальним словом до присутніх звернулась голова Комсомольської районної у місті Херсоні ради Чорненька Наталія Євгенівна. Яка відзначила, що: "Мешканці району очікують від працівників органів місцевого самоврядування, депутатів районної у місті ради комфорту у кожному будинку, порядку на вулицях, затишного та красивого району. І наша праця має бути спрямована саме на втілення цих прагнень у життя. Бажаю вам завжди пам’ятати, що ми працюємо для людей!"

         З нагоди свята найкращі працівники виконкому були відзначені грамотами та подяками голови районної у місті ради.
         Це свято також співпало з Міжнародним днем волонтерів Червоного Хреста. За поданням голови Комсомольської районної організації Червоного Хреста України подяками голови районної ради були нагороджені кращі волонтери року: Крятова Ірина Павлівна, приватний підприємець, Шпитальний Родіон та Тільненко Анастасія, учні загальноосвітньої школи №14.
         Наприкінці творчими колективами району був організований святковий концерт.



        

Комментариев нет:

Отправить комментарий