Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

понедельник, 21 декабря 2015 г.

Привітання від Святого Миколая





Привітання  від Святого Миколая

         День Святого Миколая чекають з нетерпінням дорослі і діти, адже в цей день всі сподіваються отримати якийсь подаруночок. Слухняних діточок під подушкою чекають гостинці, а от бешкетникам варто задуматися про свою поведінку, тому що їх чекає замість подарунка різочка.
         Не оминули відсвяткувати це свято і в управлінні Пенсійного фонду України в  місті Херсоні, куди запросили діточок працівників управління та із сімей, які прибули із зони проведення антитерористичної операції, якими вже певний час опікуються в управлінні.
         З нагоди свята заздалегідь було оголошено про конкурс дитячих поробок, який пройшов в управлінні 21 грудня 2015 року.
         На конкурс були виставлені різноманітні яскраві вироби 45 дітей-учасників від 1,5 до 14 років, які власноруч або за допомогою батьків виготовили різноманітні новорічні ялинки та прикраси до неї, сніжинки, сніговиків, Діда Мороза та Снігуроньку, намалювали малюнки з казковими героями тощо.
         Перед початком конкурсу дитячих поробок всіх присутніх привітав зі святом начальник управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні Ігор Сьомченко, який подякував діточкам за участь та побажав їм зростати добрими і щасливими – батькам на радість, а Україні в славу!
         Оглянувши всі представлені дитячі роботи, комісії важко було визначитися з переможцем, а тому було прийнято єдине вірне рішення про те, що всі учасники отримають в цей день лише призове місце та солодощі.
         Також на свято до дітей завітав особисто самий справжній Святий Миколай, і звісно ж не з порожніми руками, а з подарунками та добрими побажаннями й благословенням на добрі справи. У відповідь діточки наперебій розповідали віршики, співали пісень, за що отримали від Миколая заохочувальні подарунки.
         А найкращою подякою для дорослих стали сонячні та щасливі посмішки на обличчях дітей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий