Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

пятница, 11 июля 2014 г.

Про скасування запису щодо реєстрації громадського формування з охорони громадського порядку, навколишнього природного середовища і державного кордону «Скіф»



                                                                         
               КОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У М. ХЕРСОНІ РАДА
                                        Виконавчий комітет
                                 РІШЕннЯ

       11  липня 2014 року                                                                         № ____ 

Про скасування запису щодо реєстрації
громадського формування з охорони
громадського порядку, навколишнього
природного середовища
і державного кордону «Скіф»


Керуючись ст. 8 Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону», постановою Кабінету Міністрів України № 1872 від 20.12.2000 р., Статутом формування та у зв’язку з ліквідацією громадського формування з охорони громадського порядку, навколишнього природного середовища і державного кордону «Скіф» шляхом саморозпуску

ВИРІШИВ:
1.      Скасувати запис про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку, навколишнього середовища та державного кордону «Скіф».
2.      Рішення виконкому № 136 від 09 грудня 2005 р. «Про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку, навколишнього середовища і державного кордону «Скіф» вважати таким, що втратило чинність.
3.      Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови районної у місті ради Кравченка Ю. П.



Голова районної у місті ради                                                   Л. Я. Третяк


Керуючий справами                                                                  В. О. Рижкова


ІНФОРМАЦІЯ
Про скасування запису щодо реєстрації громадського формування з охорони громадського порядку, навколишнього природного середовища і державного кордону «Скіф»

З моменту створення громадського формування з охорони громадського порядку, навколишнього природного середовища і державного кордону «Скіф» ( зареєстровано рішення виконавчого комітету Комсомольської районної у м. Херсоні ради від 09 грудня 2005 року № 136) керівництвом та його членами виконаний певний обсяг робіт з охорони громадського порядку в Херсонській області. Робота планувалася штабом, проводились загальні збори з періодичністю , передбаченою Статутом. Підтримувався постійний зв’язок з Комсомольським РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області. Проводились патрулювання за місцем дислокації.
Разом з тим, в березні 2014 року отримано ухвалу Одеського апеляційного суду від 23 січня 2014 року про припинення юридичної особи громадського формування з охорони громадського порядку, навколишнього природного середовища і державного кордону «Скіф» у зв’язку з встановлення факту неподання  звітності до податкових органів.
Враховуючи вищевикладене, громадським формуванням прийнято рішення з охорони громадського порядку, навколишнього природного середовища і державного кордону «Скіф» про саморозпуск формування.
До виконкому надано заяву голови громадського формування, протокол загальних зборів формування, ухвалу Одеського апеляційного суду від 23 січня 2014 року про припинення юридичної особи громадського формування з охорони громадського порядку, навколишнього природного середовища і державного кордону «Скіф», створено ліквідаційну комісію, надані відомості до засобів масової інформації (газета «Надніпрянська правда» від 16.04.2014 року) про саморозпуск формування.
На підставі зазначених фактів та керуючись ст. 8 Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону», постановою Кабінету Міністрів України № 1872 від 20.12.2000 р., Статутом формування пропонується скасувати запис щодо реєстрації громадського формування з охорони громадського порядку, навколишнього природного середовища і державного кордону «Скіф» та визнати рішення про його реєстрацію таким, що втратило чинність.


Завідувач юридичного відділу                                                 І. Г. Щепелін

Головний спеціаліст
з адміністративної роботи                                                        Н. С. Котюга

Комментариев нет:

Отправить комментарий