Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

пятница, 11 июля 2014 г.

Про порядок документування посвідченнями членів громадських формувань з охорони громадського порядку Комсомольського району




               КОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У М. ХЕРСОНІ РАДА
                                        Виконавчий комітет
                                 РІШЕннЯ

11 липня 2014 року                                                                       №________

Про порядок документування посвідченнями
членів громадських формувань
з охорони громадського порядку
Комсомольського району


З метою встановлення єдиного порядку документування членів громадських формувань з охорони громадського порядку Комсомольського району  посвідченнями,  виключення випадків необґрунтованого надання дозволів членам громадських формувань з охорони громадського порядку на володіння травматичною зброєю, на підставі статті 12 Закону України "Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону", статті 41Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та рішення Херсонської міської ради від 28.12.2010 р. № 23 «Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів» виконком районної у місті ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити документування, обліку і видачі посвідчень та нарукавних пов’язок членів громадських формувань з охорони громадського порядку  (додається). 
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови районної у місті ради  Кравченка Ю. П.

Голова районної у місті ради
                           Л. Я. Третяк

Керуючий справами виконкому                                                         

                                В. О. Рижкова


Затверджено
рішенням виконкому
районної у місті ради
від ___ липня 2014 р. №___


ПОРЯДОК
документування, обліку і видачі посвідчень та нарукавних пов’язок членів громадських формувань з охорони громадського порядку

1. Виготовлення, облік і видача посвідчень
1.1. Посвідчення – документ, який видається членам громадських формувань з охорони громадського порядку, які досягли 18-річного віку, для підтвердження повноважень при наданні допомоги органам внутрішніх справ у забезпеченні громадського порядку і громадської безпеки, запобіганні адміністративним проступкам і злочинам.
1.2. Бланки посвідчень члена громадських формувань з охорони громадського порядку (далі – посвідчення) друкуються типографським способом за замовленням реєструючого органу – виконавчого комітету районної у місті ради, необхідних для забезпечення посвідченнями членів громадського формування.
1.3. Посвідчення за формою і змістом відповідають опису зразка бланка посвідчення для членів громадських формувань з охорони громадського порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.12.2000 № 1872 «Про затвердження Типового статуту громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, описів зразків бланка посвідчення і нарукавної пов’язки члена такого формування».
1.4. Облік, оформлення і видача посвідчень здійснюється виконавчим комітетом районної у місті  ради (далі – виконком). Посвідчення обліковуються за номерами, прізвищами і датами у книзі обліку видачі посвідчень, що зберігається у юридичному відділі виконавчого комітету.
Посвідчення видаються під розпис керівнику громадського формування.
1.5. Достовірність записів у посвідченні засвідчується підписом посадової особи та мастиковою печаткою виконавчого комітету районної у місті ради.

2. Порядок оформлення посвідчень
2.1. Для отримання посвідчень у разі їх обміну керівник громадського формування з охорони громадського порядку надає до виконкому такі документи:
-  список, в якому вказується прізвище, ім'я, по батькові, дата народження,   
   місце проживання і місце роботи (навчання) членів формування;
-  ксерокопії паспортів членів формування;
-  по 2 фотографії на кожного члена формування розміром 3×4 см, згідно з  
   наданим списком;
- посвідчення, що були видані раніше.
2.2. При первинному оформленні посвідчень членам громадських формувань керівник громадського формування з охорони громадського порядку додатково до документів, зазначених у пункті 2.1., надає на кандидатів у члени громадського формування такі документи:
- заяву громадянина про бажання стати членом громадського формування з  
  охорони громадського порядку;
- характеристику з місця роботи (навчання) або громадської організації;
- копія сертифіката про психічний стан;
- копія сертифіката про відсутність наркотичної залежності;
- довідку про відсутність судимості;
- копію (витяг) з протоколу загальних зборів громадського формування;
- довідку про проходження правової і спеціальної підготовки в органі внутрішніх справ.
- список членів громадського формування для одержання в органі місцевого самоврядування посвідчення члена громадського формування і нарукавної пов'язки, затверджений відповідальною посадовою особою органа внутрішніх справ.

3. Виготовлення та видача нарукавних пов’язок
3.1. Нарукавна пов’язка відповідає опису зразка нарукавної пов’язки члена громадських формувань з охорони громадського порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.12.2000 № 1872 «Про затвердження Типового статуту громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, описів зразків бланка посвідчення і нарукавної пов’язки члена такого формування».
3.2. Нарукавні пов’язки виготовляються за замовленням виконавчого комітету в обсягах, які відповідають кількості необхідних посвідчень.
3.3. Нарукавні пов’язки видаються по кількості посвідчень під розпис керівнику громадського формування.

4. Координація діяльності громадських формувань
4.1. В юридичному відділі на кожного члена громадського формування ведеться особова справа, в якій зберігаються копії усіх персональних документів.
4.2. Звірка особового складу формувань здійснюється відділом щокварталу в період подачі керівниками громадських формувань звітів про проведені заходи з охорони громадського порядку.




Комментариев нет:

Отправить комментарий