Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 9 июля 2014 г.

Проект рішення виконкому - Про внесення змін до Статуту громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону «Херсонська СіЧ»



ПРОЕКТ             
              КОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У М. ХЕРСОНІ РАДА
                                        Виконавчий комітет
                                 РІШЕннЯ


 08 серпня  2014 року                                                                         № ____ 

Про внесення змін до Статуту громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону «Херсонська СіЧ»


Керуючись статтею 41 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 6 Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону», статтями 64, 66 Податкового кодексу України, та враховуючи листа керівника громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Херсонська СіЧ» № 9 від 02.07.2014 р. Гончара С. В., протоколу № 5 засідання засновників громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Херсонська СіЧ», виконком районної у місті ради

В И Р І Ш И В :

1. Внести  зміни до пункту 56 Статуту громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Херсонська СіЧ» для приведення у відповідність до статей  64, 66 Податкового кодексу України в наступній редакції «У разі ліквідації неприбуткового органу її активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховано до доходу бюджету, якщо інше не передбачено законом, що регулює діяльність відповідних неприбуткових організацій».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови  виконавчого комітету районної у місті ради Кравченка Ю. П.

Додатки:

1.     Лист керівника громадського формування з охорони громадського 
     порядку та державного кордону № 9 від 02.07.2014 р.
                                                                 2
2.     Протокол № 5 засідання засновників громадського формування з охорони громадського порядку та охорони державного кордону «Херсонська СіЧ» – 2 арк.

3.     Статут громадського формування з охорони громадського порядку та охорони державного кордону «Херсонська СіЧ» - 12 арк.




Голова районної у місті ради                                         Л. Я. Третяк


Керуючий справами                                                       В. О. Рижкова                                                                                          



Комментариев нет:

Отправить комментарий