Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 9 июля 2014 г.

Проект рішення виконкому - Про зміну місцезнаходження (адреси приміщення) дільничноївиборчої комісії та приміщення для голосування



 ПРОЕКТ

Комсомольська районна у м. Херсоні рада
Виконавчий комітет
РІШЕння
08 серпня 2014 р.                                                            № ________

Про зміну місцезнаходження
(адреси приміщення) дільничноївиборчої комісії та приміщення для голосування


Розглянувши звернення ОРК «Рибаки Херсона» щодо розміщення в адмінбудівлі кооперативу дільничної виборчої комісії, виконком районної у місті ради встановив:
-         у зв`язку з розпаюванням ОРК «Рибаки Херсона» всі основні засоби кооперативу передано в приватну власність на майнові паї. Нові власники розпочали капітальний ремонт з переплануванням приміщення адмінбудівлі. У зв`язку з цим підтримувати приміщення в належному санітарному і технічному стані для роботи дільничної виборчої комісії неможливо.
З метою забезпечення належних умов роботи дільничних виборчих комісій, керуючись пунктом 6 Порядку утворення звичайних, закордонних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі, затвердженого постановою Центральної виборчої комісії від 24 січня 2012 року № 11 та враховуючи Вимоги до приміщень дільничних виборчих комісій та приміщень для голосування, затверджені постановою Центральної виборчої комісії від 19 січня 2012 року № 5, виконком районної у місті ради
вирішив:
1.       Змінити місцезнаходження (адресу приміщення) дільничної виборчої комісій та приміщення для голосування з вулиці Марії Фортус, 233 в місті Херсоні («ОРК Херсонські рибаки») на Острівське шосе, 1 в місті Херсоні (Херсонський професійний суднобудівний ліцей).
2.       Про зміну місцезнаходження (адреси приміщення) дільничної виборчої комісії та приміщення для голосування повідомити відділ ведення Державного реєстру виборців виконкому районної у місті ради.
3.       Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконкому Рижкову В. О.

Голова районної у місті ради                                              Л. Я. Третяк                         

Керуючий справами виконкому                                          В. О. Рижкова

Комментариев нет:

Отправить комментарий